Hilsen fra styringsgruppen! 👷‍♂️

Nyheter

På bilde fra venstre: Morten Chr. Algerøy – XL-BYGG, Anette Grøndal Skåtun – Agnar Skåtun, Bjørn Kjartansson – Bygger`n proff, Rune Espeland – Neumann, Jan Ove Larsen – Maxbo. Stig Atle Gjøvåg – Optimera, Jan Tore Moen – Byggmakker, Marius Kandal – Bergen Live.

Vi Bygger Vestland 2024 - Alle gode ting er tre

Det sies at alle gode ting er tre, og om et knapt år drar vi i gang den tredje utgaven av Vi Bygger Vestland i Grieghallen i Bergen.

Med 2018 og 2022-utgaven friskt i minne vet vi mye om hva som skal til for at messen blir den messen byggebransjen fortjener.

Derfor sender vi ut en appell fra oss som teknisk arrangør, men også fra alle våre samarbeidspartnere fra grossistleddet som dere kjenner så godt:

«Støtt opp om Vi Bygger Vestland og vær med å skape noe som hele byggebransjen vil elske å snakke om»

Vi har en enestående god stemning i styringsgruppen inn mot neste års messe, og alle grossistene er enige om en ting: Vestlandet trenger en egen byggfagmesse for proffen!

Vi i Bergen Live har tett kontakt med nettopp grossistene, som igjen har tett kontakt med sine byggmester-kunder. Og det vi hører er at en samlet bransje veldig gjerne ønsker en Proff byggfagmesse på Vestlandet. Og ikke bare i Oslo.

Vi har bevist to ganger at det er mulig, men har også erkjent at besøkstallet må kraftig opp i 2024. Det er derfor vi mener at alle gode ting er tre.

Sammen med kommunikasjonsbyrået Markant er vi allerede godt i gang med profileringen, og bruker det meste av tiden på å posisjonere oss gjennom sosiale medier som Instagram, LinkedIn og Facebook.

Litt ut på vinteren vil et samlet grossistledd starte publiseringen mot sine egne kunder, og intensjonen er at alle aktører innen faget skal ha fått med seg når og hvor denne messen finner sted høsten 2024.

Men vi trenger dere utstillere med oss!

Noen har allerede svart ja mens andre er i tenkeboksen. Og heldigvis, ingen har sagt et tydelig nei. Det er vi glade for.

Book standplass her om du er interessert. 

Siste nyheter 

· Nyheter

Intervju: Anette Skåtun 🔨

– Folk må ha hus, og hus må ha vedlikehold. Så enkelt er det. Vi representerer en bransje som det alltid vil være behov for, sier Anette Skåtun. Nå håper hun at Vi Bygger Vestland kan…

vibyggervestla

· Nyheter

Intervju: Bjørn Kjartansson💡

– Vi Bygger Vestland er med på å skape interesse for faget og øke kompetansen i bransjen, sier Bjørn Kjartansson. Som medlem av styringsgruppen i Vi Bygg…

vibyggervestla