Stig Atle Gjøvåg foran Grieghallen.

Intervju: Stig Atle Gjøvåg 📝

Nyheter

𝐁𝐥𝐢 𝐤𝐣𝐞𝐧𝐭 𝐦𝐞𝐝 𝐠𝐣𝐞𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐤 𝐕𝐢 𝐛𝐲𝐠𝐠𝐞𝐫 𝐕𝐞𝐬𝐭𝐥𝐚𝐧𝐝 2024! 🏗️
Hvorfor er de med, og hva kan de fortelle om årets store happening for byggenæringen?

–– 𝘋𝘦𝘯𝘯𝘦 𝘢𝘳𝘦𝘯𝘢𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘷𝘪𝘬𝘵𝘪𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘴𝘫𝘦𝘯. 𝘝𝘪 𝘵𝘳𝘦𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘣𝘭𝘦𝘴𝘵 𝘪 𝘷𝘦𝘴𝘵, sier Stig Atle Gjøvåg fra Optimera AS, som sitter i styringsgruppen for Vi Bygger Vestland. 

👉 𝐇𝐯𝐨𝐫𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐬å 𝐯𝐢𝐤𝐭𝐢𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐕𝐞𝐬𝐭𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐭?
Å ha en møteplass hvor våre kunder kan hente inspirasjon og ta del i nye og kommende produkter er avgjørende for å ligge i forkant av de krav som settes for bransjen.

Det er også vesentlig at dette er en mulighet for kommende i bransjen til å få produktopplæring. Messen har et vidt spekter av leverandører til byggebransjen og er aktuell for alle, fra enkeltmannsforetak til store entreprenører.

👉 𝐇𝐯𝐚 𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚𝐬𝐣𝐨𝐧 𝐟𝐨𝐫 å 𝐯æ𝐫𝐞 𝐦𝐞𝐝 𝐢 𝐬𝐭𝐲𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬𝐠𝐫𝐮𝐩𝐩𝐞𝐧? 
Å skape en best mulig messe, en møteplass for alle innenfor Byggfaget, med bredde innenfor de produkter som finnes både til nybygg og rehabiliteringsmarkedet.

👉 𝐇𝐯𝐢𝐥𝐤𝐞 𝐮𝐭𝐟𝐨𝐫𝐝𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐫 𝐝𝐮 𝐢 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐬𝐣𝐞𝐧, 𝐨𝐠 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝑽𝒊 𝑩𝒚𝒈𝒈𝒆𝒓 𝑽𝒆𝒔𝒕𝒍𝒂𝒏𝒅 𝐛𝐢𝐝𝐫𝐚 𝐭𝐢𝐥 å 𝐥ø𝐬𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐬𝐞?
Stadig strengere krav i henhold til produkter, løsninger og miljø.

På Messen får du mulighet til å se og høre om nye produkter og få produktinfo. Det er også en glimrende arena for å lære og stille spørsmål direkte til produktleverandører.

👉 𝐇𝐯𝐨𝐫𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐭 𝐯𝐢𝐤𝐭𝐢𝐠 å 𝐛𝐲𝐠𝐠𝐞 𝐨𝐩𝐩 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐚𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐫 𝐩å 𝐕𝐞𝐬𝐭𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐭?
Alle har noe å lære, så input om nye produkter, bruksområder og fordeler er alltid viktig, det kommer stadig nye krav vi må forholde oss til. Dette gjelder jo alle landets regioner, men vi liker jo å være best i vest!

👉 𝐇𝐯𝐨𝐫𝐟𝐨𝐫 𝐝𝐫𝐚𝐫 𝐝𝐮 𝐩å 𝐦𝐞𝐬𝐬𝐞𝐧? 
For å møte kunder, leverandører og kollegaer i byggebransjen.
Se nye produkter og lære om bruken av disse.

Jeg oppfordrer alle som tar utdanning innen byggfag, samt alle firma innenfor bygg å komme – uansett størrelse! Her er det mye å se og lære.

𝐇𝐯𝐚 𝐬𝐞𝐫 𝒅𝒖 𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐟𝐫𝐞𝐦 𝐭𝐢𝐥 𝐩å å𝐫𝐞𝐭𝐬 𝐦𝐞𝐬𝐬𝐞?
Meld deg på som utstiller her.

#vibyggervestland #byggmesse #byggenæringen #skjeribergen #grieghallen

Siste nyheter 

· Nyheter

Intervju: Oddmund Hjartåker 🪛

– For leverandører og produsenter er messen en viktig arena for å vise frem sine produkter, tjenester og løsninger til et stort publikum, sier Oddmund Hjartåker, salgssjef i Maxbo Proff.

vibyggervestla

· Nyheter

Intervju: Anette Skåtun 🔨

– Folk må ha hus, og hus må ha vedlikehold. Så enkelt er det. Vi representerer en bransje som det alltid vil være behov for, sier Anette Skåtun. Nå håper hun at Vi Bygger Vestland kan…

vibyggervestla

· Nyheter

Intervju: Bjørn Kjartansson💡

– Vi Bygger Vestland er med på å skape interesse for faget og øke kompetansen i bransjen, sier Bjørn Kjartansson. Som medlem av styringsgruppen i Vi Bygg…

vibyggervestla