Derfor bør din bedrift være utstiller på Vi bygger Vestland 2024 🛠️

Nyheter

Vi bygger Vestland arrangeres annenhvert år, og har siden oppstarten i 2018 vært Vestlandets største messe for byggenæringen. Bransjen er i konstant utvikling, og for å holde tritt med endringene, er det avgjørende å være der beslutningene skjer. 

Messen er en unik samlingsplass for alle sektorer innen fagmiljøet, og her får din bedrift en gyllen mulighet til å vise seg frem i et profesjonelt og dynamisk miljø.  

Har får du de viktigste grunnene til å ikke gå glipp av årets messe: 

🤝 Nettverksbygging og synlighet 

En av de største fordelene med å være utstiller på Vi bygger Vestland er muligheten til å bygge nettverk. Messen samler nøkkelpersoner fra hele bransjen – fra entreprenører og arkitekter til leverandører og investorer. Dette er stedet for å knytte verdifulle kontakter, vise frem din ekspertise og bygge langsiktige relasjoner. I en bransje hvor tillit og kjennskap er avgjørende, er synligheten din bedrift får på en slik messe uvurderlig. 

👩‍🏭 Vis frem dine tjenester og produkter 

Vi bygger Vestland gir din bedrift en unik plattform for å demonstrere nye og innovative løsninger, og du kan vise frem det nyeste innen teknologi og tjenester direkte til målgruppen. Å få umiddelbar feedback fra bransjekolleger og potensielle kunder er også en utmerket måte å måle markedets interesse og tilpasse din forretningsstrategi. 

💡 Lær og bli inspirert av bransjeledere 

Messen tiltrekker seg ildsjeler og ledere fra byggenæringen, noe som skaper en unik mulighet for læring og inspirasjon. Dette er en sjanse til å oppdatere din kunnskap og få innsikt i fremtidige trender. 

📈 Markedsførings- og salgsmuligheter 

Som utstiller på Vi bygger Vestland har din bedrift en direkte linje til beslutningstakere og innkjøpere. Det er en effektiv måte å øke merkevarebevisstheten og drive salg. Når du er utstiller på messen, er det en investering i bedriftens image og markedsposisjon. 

⭐ Konkurransefortrinn 

Å være en del av Vi bygger Vestland gir din bedrift en konkurransefordel. I et marked hvor alle kjemper om oppmerksomheten, er det viktig å skille seg ut. Tidligere utstillere har rapportert om økt anerkjennelse og vekstmuligheter som følge av deres deltakelse. Du blir synlig selv – og kan samtidig se hvem og hva dine tjenester konkurrerer mot. 

🤩 Ha det gøy med andre som deler din lidenskap for faget 

Som nevnt er messen en viktig sosial arena, og det er mye morsomt å være med på for deg som utstiller. Vi kårer blant annet beste stand, og gjentar suksessen med en stor, felles fest for alle utstillere.   

Har du fremdeles ikke meldt deg på? Book din plass i dag! 👈

Ta et aktivt skritt mot å forme fremtiden for byggenæringen på Vestlandet.  
Dette er din mulighet til å vise bransjen hva du står for, lære av de beste og skape varige forbindelser med nye kunder og samarbeidspartnere.  

Registrer din bedrift som utstiller på "Vi bygger Vestland" her.

Siste nyheter 

· Nyheter

Intervju: Anette Skåtun 🔨

– Folk må ha hus, og hus må ha vedlikehold. Så enkelt er det. Vi representerer en bransje som det alltid vil være behov for, sier Anette Skåtun. Nå håper hun at Vi Bygger Vestland kan…

vibyggervestla

· Nyheter

Intervju: Bjørn Kjartansson💡

– Vi Bygger Vestland er med på å skape interesse for faget og øke kompetansen i bransjen, sier Bjørn Kjartansson. Som medlem av styringsgruppen i Vi Bygg…

vibyggervestla